Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Teknisk förvaltning – för fastighetens bästa

Som kund hos oss på HSB Skåne har du en trygg partner i alla lägen. Vi har alla kompetenser inom professionell teknisk förvaltning i Lund, Ystad, Kristianstad, Eslöv och Hässleholm. Tillsammans tittar vi på på dina behov och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din fastighet. Hos oss får du alltid en personlig kontakt oavsett storlek på din bostadsrättsförening eller fastighet och vi finns lokalt på orten där du finns.
mainimage

Vi arbetar för dig medan du går mot nya mål och får tid över till annat. Inom vår fastighetsförvaltning kan vi hjälpa dig med allt från fastighetsservice och trädgårdsskötsel till en komplett förvaltartjänst. Inom vår organisation har vi dessutom möjlighet att ge dig en helhetslösning för din fastighet med såväl teknisk- som ekonomisk förvaltning. Behöver du dessutom specialkompetens så som exempelvis byggprojektledning eller juristhjälp är hjälpen aldrig är långt borta, oavsett vad ärendet gäller. Och du, välkommen till oss även om du inte är medlem i HSB!

Vi kan bland annat erbjuda: 

Fastighetsservice

Utemiljö

Tvättstuga - underhåll och service

Hantverkstjänster

 

Kontakta oss för teknisk förvaltning! 

Vi erbjuder teknisk förvaltning för brf i kommunerna: Lund, Kristianstad, Ystad, Eslöv, Hässleholm, Bromölla, Hörby, Höör, Kävlinge, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla och Östra Göinge.

Vill du veta mer om teknisk förvaltning eller någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

Skicka offertförfrågan!