Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Felanmälan

Här kan du göra en felanmälan för din bostadsrätt eller hyreslägenhet. Alla HSB Skånes hyresgäster samt medlemmar i bostadsrättsföreningar som har ett avtal om tjänsten med HSB Skåne kan göra en felanmälan här.

Välj din bostadsrättsförening i rullistan och fyll sedan i dina uppgifter. Om du inte vet namnet på din bostadsrättsförening, så kan du hitta det i avsändarfältet på din avi. Bor du i hyresrätt väljer du alternativet "Hyresrätt”.

 

Ring oss på 046-210 85 00

Du kan även göra en felanmälan genom att ringa HSB Skånes felanmälan, vardagar mellan kl. 07.00–16.00.

Akuta fel

Jour/beredskap upprätthålls lördagar, söndagar och helgdagar samt efter ordinarie arbetstids slut (kl. 16.00–07.00). Vid akuta fel under dessa tider var god ring HSB Skånes felanmälan på samma telefonnummer 046-210 85 00.

OBS! Med akuta fel menas bland annat större läckage och problem med vattenförsörjning eller värme.Tänk på att detta gäller de bostadsrättsföreningar som har avtal om jour/beredskap, hör med din förening om du är osäker på om just din förening har detta avtal.

Störningsjour

Upplever du störningar i bostaden? Ring vår Störningsjour på 046-210 85 00. Störningsjouren finns till för dig som bor i HSB Skånes hyresrätter eller för dig som bor i en bostadsrättsförening som har felanmälan via HSB Skåne.

Övriga frågor

Har du frågor om t.ex. medlemskap, bospar eller våra tjänster? Här kan du se olika sätt att kontakta HSB Skåne.

 

När du fyller i formuläret nedan sparar och behandlar vi personuppgifter om dig, bl.a. för att kunna hjälpa dig och för att dokumentera vår verksamhet. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: https://www.hsb.se/skane/om-hsb/organisation-och-agarinformation/hsb-skane/miljo-och-kvalitet/ny-policy-for-behandling-av-personuppgifter/

* = obligatoriska uppgifter

Din bostad

* Bostadsrättsförening/Hyresrätt
* Lägenhetsnummer

Personuppgifter bostadsinnehavare

* Förnamn
* Efternamn
* Gatuadress
* Gatunummer
* Postnummer
* Postadress
* Telefon dagtid
E-postadress
* Mobiltelefon

Anmälare

* Nyckel/Tillträde

* Ärendetyp

* Beskrivning

Övrig information

Bifoga filer, max 4 st, högst 10 MB per fil.