Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Unna er tryggheten som brf-medlem i HSB

Brf-medlemskapet i HSB är unikt. Det är uppbyggt kring den stora erfarenhet som finns inom HSB att hantera det dagliga arbetet i en bostadsrättsförening. Det omfattande utbudet av förmåner och tjänster ger den trygghet som krävs för att de förtroendevalda ska kunna hantera styrelseuppdraget väl. I slutänden handlar det naturligtvis om fastigheten och bostädernas framtida värde. Unna er tryggheten att vara medlemmar hos oss.

Kostnader för medlemskap

Kostnaden för HSB-medlemskap är 1 000 kr/bostadsrättsförening och 300 kr/bostadsrätt.

Stadgar

Enligt lag måste alla bostadsrättsföreningar ha stadgar. I HSB, som är en medlemsägd organisation, är det viktigt att medlemmarna kan känna sig trygga med att det finns väl genomarbetade och fungerande stadgar. Efter 100 år i branschen kan vi garantera hög kvalité på våra tjänster, kunskap och service. De bostadsrättsföreningar som blir medlemmar hos oss använder sig därför av HSB normalstadgar.

Kontakta HSB Skånes jurister vid frågor om bostadsrättsföreningens stadgar.