Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Är du sugen på att etablera ditt företag? Vi har lokalerna!

Har du en bra affärsidé som du vill förverkliga och starta upp? Eller behöver du kanske en större eller mindre lokal för din nuvarande verksamhet? Då har vi lokalen för dig!

Därför HSB Skåne

Vi på HSB Skåne vill att du, som hyresgärst, ska trivas i våra lokaler. Därför är vi lyhörda, flexibla och alltid måna om våra kunders bästa. Vi jobbar ständigt för att du ska känna dig trygg i din verksamhet och vi finns alltid nära tillhands med kunnig och serviceinriktad personal. För oss är det viktigt med en bra och öppen dialog då vi är övertygade om att det gör dig som hyresgäst till en nöjdare kund. Kort skulle vi vilja sammanfatta; hyr din lokal av oss så får du tid över för din verksamhet.

Varför Eslöv?

Så gott som mitt i Skåne, med Öresundsregionen runt hörnet, hittar du Eslöv. Här bor strax över 32 000 innevånare och de goda kommunikationerna bidrar till att drygt 4 000 personer pendlar in till Eslöv varje dag.

I Eslöv är det mesta centralt och stadskärnan är koncentrerad till gatorna kring torget och järnvägsstationen. Andelen företagare som har valt att etablera sig i Eslöv är något högre än i medelsverige*, vilket vittnar om ett gott företagsklimat. 

För den som är intresserad av att driva verksamhet i Eslöv så finns det ett rikt utbud av företagarnätverk att knyta kontakter i. Eslöv har även en aktiv stadskärneförening där fastighetsägare, handlare, kommun, föreningsliv och övrigt näringsliv i Eslövs stad samverkar.

* Statistik hämtad från Ekonomifakta

Ledig lokal i Lund

Lediga lokaler i Eslöv

Kan vi hjälpa dig?

Är du intresserad av kommersiella lokaler i Lund eller Eslöv? Då tycker vi att du ska kontakta Admir Ibrahimovic
Tel direkt: 046-210 84 46
Växel: 046-210 84 00
E-post: admir.ibrahimovic@hsb.se