Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Fredag
26
Augusti 2022

Aktivitet för styrelsemedlemmar: Golf för välgörande ändamål

Vår traditionsenliga golf är tillbaka och denna gång i en ny tappning med ett nytt roligt upplägg.

Eslövs golfklubb
Ellinge 36:5
241 22 Eslöv
26 augusti 2022
08:00 - 16:30

Hej golfare! Det är åter dags för HSB Skånes golftävling för välgörande ändamål. Denna gång med ett nytt roligt upplägg.

Tillsammans spelar vi individuell poängbogey och samlar in pengar till Barncancerfonden. För varje insamlad poäng skänks 15 kronor till Barncancerfonden.

Dagens schema ser ut som nedan:

Vi ses på Eslövsgolfklubb klockan 08.00. Adress: Ellinge, 241 22 Eslöv. Dagen börjar med registrering, mingel och en enklare frukost. Vi går då också igenom spelform och bolldelning/starthål. Efter frukost finns det tid för uppvärmning på rangen.

Utslag sker klockan 09.30.

När alla kommit i mål äter vi en bit lunch tillsammans och summerar resultaten följt av summering av den gemensamma insamlingen samt individuell prisutdelning.

Vi beräknar att vara färdiga vid 16-tiden.

Startavgift per spelare är endast 600 kronor (i priset inkluderas greenfee, frukost, lunch och en startpåse).

Har du frågor går det bra att skicka ett mail till Martin Olsbring

 

Anmäl dig här

Personuppgifter som lämnas till HSB Skåne behandlas i enlighet med HSB Skånes policy för behandling av personuppgifter, med information om bl.a. ändamål och rättslig grund för behandling, och om registrerades rättigheter.

Informationen finns tillgänglig på www.hsb.se/skane. Frågor och synpunkter skickas till personuppgifter-skane@hsb.se, eller besök något av våra kontor.