Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Torsdag
25
Augusti 2022

Aktivitet för styrelsemedlemmar: Introduktionskurs i styrelsearbete

Är du ny i styrelsen och behöver lite mer kött på benen? Eller har du suttit i styrelsen ett tag men vill få lite bättre koll på vad ditt uppdrag faktiskt innebär? Då är detta kursen för dig!

Restaurang Kvarnen i Kristianstad
Spannmålsgatan 9
Kristianstad
25 augusti 2022
16:00 - 18:00

Vi ger dig en inblick i vad HSB är, ledamotens ansvar och roll samt vilka stadgar och lagar som finns för bostadsrättsföreningen. Dessutom får du chans att träffa andra personer med samma uppdrag som du har samt information om vad vi på HSB Skåne arbetar med i just ditt marknadsområde.

Kursen riktar sig främst till dig som aldrig tidigare har deltagit i en HSB-kurs.

Du lär dig bland annat: 

  • HSB ideologi
  • Styrelsens roll och uppgift i verksamheten
  • Ditt ansvar som styrelseledamot
  • Styrelsens dialog med medlemmarna

 

PRIS: HSB-medlemmar 400 kr och icke medlemmar 700 kr
Priserna är exkl. moms. 
KURSLEDARE: 

SISTA ANMÄLNINGSDAG: Anmäl dig genom formuläret nedan. Sista anmälningsdag är den 22 augusti.

Denna aktivitet kan ta emot 25 personer. Aktiviteten kan komma att ställas in vid färre än 5 anmälda.

 

Intresset för våra kurser är stort och då vi oftast har personer på väntelista så är det viktigt att du, vid ett eventuellt förhinder, avbokar din plats via e-post till anmalan-skane@hsb.se. Om du ej kommer på evenemanget och ej heller har meddelat oss detta så kommer du att bli fakturerad för aktiviteten.

Fotografering av deltagare och omgivning kan komma att ske under eventet för att användas i vår marknadskommunikation. Meddela arrangören på plats om du inte vill förekomma på bild. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Kurser kan komma att ställas in vid för få deltagare.

Anmäl dig här

Anmäler du dig som privatperson eller i ditt uppdrag som ledamot i en bostadsrättsförening?
Förtäring
Önskar du ta med dig en styrelsekollega?
Förtäring

Personuppgifter som lämnas till HSB Skåne behandlas i enlighet med HSB Skånes integritetspolicy, med information om bl.a. ändamål och rättslig grund för behandling, och om registrerades rättigheter.

Informationen finns tillgänglig på www.hsb.se/skane. Frågor och synpunkter skickas till personuppgifter-skane@hsb.se, eller besök något av våra kontor.