Information från styrelsen 10 oktober

10 oktober 2017

Det finns nu möjlighet att kasta dart och hästsko vid föreningens uteplats. Mer information finns i separat anslag i trapphusen.

Ett av föreningens lån har satts om på fem år och har nu en räntesats på 1,92 %, vilket är lägre än tidigare. Den lägre räntesatsen gör att föreningen sparar 50 000 om året i minskade ränteutgifter. Föreningen kommer i stället att avsätta 50 000 kronor per år under fem år för amortering.

Det kommer att ske en genomgång av de cyklar som finns i våra cykelförråd samt vid våra cykelställ. Genomgången startar under hösten och planeras avslutas under våren. Särskild information om hur detta ska genomföras kommer att delas ut i alla postfack.

Tillsammans med vår grannförening Banvaktaren kommer vi till våren att införskaffa honungsbin. Bikupan kommer att placeras på Banvaktarens innergård, mot höjden. Honungsbin är inte intresserade av oss människor och inte heller av vår mat utan samlar in nektar och pollen från blommor. Bin fyller en viktig funktion för ekosystemet och de kommer att ge oss honung nästa höst