Hammartorp, Trångsund

En plats att trivas på

Trångsund ligger naturskönt mellan de två sjöarna Magelungen och Drevviken i Huddinge kommun, strax söder om Stockholm med utmärkta kommunikationer. Du är i centrala Stockholm på ca 20 minuter med pendeltåg.

Här har HSB byggt bostadsrättsföreningen Hammartorp – 69 lägenheter i bästa läge. Huset är ett halvmåneformat femvåningshus med ljusa lägenheter och funktionella planlösningar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats mot gården.

Huset är byggt runt en stor grön innergård som ligger avskild från trafiken. Här kommer det att bjudas på fina möjligheter till lek och rekreation för de boende. Om inte gården räcker till är det nära till grönområden med kuperad mark och uppvuxna gran- och tallskogar och inte att förglömma de båda sjöarna Magelungen och Drevviken som bjuder på bad vid både strand och klippa.

Gården delas med nästa etapp som nu är under byggnation. Här kan du läsa mer om grannföreningen HSB brf Fållan.

Ladda ner

15 april 2013

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Sänkta avgifter!

Tack vare fördelaktigt ränteläge har HSB brf Hammartorp nu kunnat binda sina lån till lägre räntor än vad som förutspåddes i kalkylen. Av den anledningen har styrelsen beslutat att göra en avgiftssänkning från i genomsnitt 763 kr/kvm och år till 658 kr/kvm och år. Det innebär en avgiftssänkning på ca 480 kr/månad för en lägenhet om 2 rok och ca 670 kr/månad för en lägenhet om 3 rok.

Kortfakta

Status:
Slutsåld
Inflyttning:

Inflyttat

Adress:
Dalarövägen
Arkitekt:
Atrio Arkitekter

Kontakt

Patrik Bjurström, HSB Bostad
Direkt: work 010-442 02 72
Mobil: cell 070-6909690

Kontakt

HSB Bostad, Försäljningsavdelningen
Direkt: work 010-442 02 10

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor