Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice för brf

HSB Södertörn erbjuder fastighetsservice i Huddinge, Tumba, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse. Med en väl underhållen fastighet skapas inte bara en trivsam boendemiljö det är även en garanti för att huset ska uppfylla alla lagkrav och på sikt stiga i värde. Men den löpande kontrollen innebär ofta ett omfattande ansvarsområde för er styrelsen. HSB Södertörn erbjuder därför professionell hjälp inom fastighetsservice.

Vill du veta mer om fastighetsservice till er brf?

Ja, kontakta mig!Stark lokalkännedom och personlig kontakt

Vi har fastighetsservice över hela Södertörn (Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn och vi har även fastighetsservice på Gotland).


Vi erbjuder bland annat:
- Inre och yttre tillsyn
- Säkerställande av hög boendekomfort
- Säkerställande av att värme, vatten och ventilation fungerar
- Lekplatsbesiktning

Kontakta oss om fastighetsservice!

Vill du veta mer om vår fastighetsservice eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Våra tjänster inom Fastighetsservice

Fastighetsteknik

Få fastigheten att fungera och håll den i gott skick. 

Mer om fastighetsteknik

Boendeservice

Behöver du hjälp med att felanmälan av parkering? Vi hjälper till med allt som rör ert boende!

Mer om boendeservice