Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lediga lägenheter i Östersund

Östersund är ett stort tillväxtområde i Sverige just nu och många vill flytta hit. Östersund ligger naturnära intill Storsjön där Storsjöodjuret påstås simma omkring och med fjällen som inramning. Staden bjuder på puls och utbildningsmöjligheter genom Mittuniversitetet. Åre med dess skidåkning och nöjesutbud ligger inte långt bort. På andra sidan sjön, över bron, finns Frösön som är ett mycket expansivt område. HSB har hyresrätter ligger centralt och med ett väldigt bra läge i Östersunds centrum. Finns din drömhyresrätt här?

Hyresrätter i Östersund

HSBs hyresrätter i Östersund ligger nära varandra i Östersunds centrum och har ett bra läge. Vi har fyra fastigheter och 140 hyresrätter i blandade storlekar.

Lediga lägenheter

För att se om det finns lediga lägenheter i Östersund just nu klickar du på sökrutan.

Klicka på varje bild så får du veta mer.

Östersund

Brunflovägen, Östersund

Artillerigatan, Östersund

Köpmangatan, Östersund

Björkbackavägen, Östersund

Hitta lediga lägenheter på våra andra orter