Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Luthagen Strand 2

Luthagen Strand 2

Luthagen, Uppsala
Exklusivt vid Luthagsesplanaden - anmäl intresse till etapp 2!
Nu kan du anmäla ditt intresse för etapp 2 i populära brf Luthagen Strand!
Bostäderna är under utveckling och allt infomaterial (broschyr, lägenhetsritningar, prislista mm) kommer att publiceras på denna sida i samband med säljstarten längre fram.

Ett njut-av-livet-boende!
HSB brf Luthagen Strand är ett exklusivt drömboende i Luthagen. Ett perfekt val för dig som söker ett attraktivt och nybyggt boende. Det nya bostadskvarteret växer fram just där Luthagsesplanaden möter Fyrisån - ett unikt läge som både bjuder på livligt stadsliv och på närhet till ån.

Liksom den första etappen rymmer etapp 2 på exklusiva och välplanerade bostäder med många fördelar. Lägenheternas höga standard gör detta till ett perfekt val för dig som vill njuta av livet i ett boende av högsta kvalitet. Vad sägs till exempel om badrum med bastu, sovrum med walk-in-closet, vinkyl, dubbla balkonger och köksö med häll och ho ...

Som ett extra "vardagsrum"
De generösa balkongerna, terrasserna och uteplatserna ger möjlighet till attraktiva "extrarum" som du har glädje av under stora delar av året. Där finns gott om plats att inreda med bekväma möbler, utomhusmattor och allt det där andra som sätter sista touchen; gröna växter, lyktor och plädar.

Gemensamma ytor
Brf Luthagen Strand får flera gemensamma ytor som blir en fin bonus för dig som flyttar hit. Utomhus finns skyddade gårdar med sittytor, lekplats, grönska, grillplats och odlingslådor. Inomhus planeras ett gemensamt övernattningsrum/styrelserum, perfekt när du har långväga övernattande gäster eller behöver en möteslokal. Här byggs också en gemensam bastu/relax om 40 kvm.

Hiss och underbyggt garage
I huset finns både hiss och parkeringsgarage, unika fördelar som annars är sällsynta i Luthagen. Många platser förbereds som laddplatser för dig som har elbil. Bilen kommer säkert ofta att förbli parkerad med tanke på hur nära det är till både Domkyrkan och Stora torget, ja till hela stadskärnan med sitt guldkantade utbud av restauranger, biografer, teatrar och shopping.

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser: avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd. I pdf:en under rubriken "Dokument" kan du läsa mer om fördelarna med HSBs trygghetsförsäkring.

Förtur till ditt nya hem
Ett tips, som bosparare hos HSB har du möjlighet till förtur till våra nybyggda lägenheter och till att välja lägenhet före alla andra. Längre ner på denna sida kan du läsa om hur det går till att börja bospara.
bild på Ulrika Lööf
Kontakt
Ulrika Lööf
Mäklare, Riksmäklaren
Kommande projekt
InflyttPrel. sommaren 2025
Antal bostäder64
Antal rum1 - 6 rum och kök
Boarea32 - 184 kvm

Bilder

Mer info

Kontakt

Ulrika Lööf

Ulrika Lööf Mäklare, Riksmäklaren

Carolina Sohlberg

Carolina Sohlberg Mäklare, Riksmäklaren

Om området

Omgivning

Luthagen kan mycket väl vara Uppsalas mysigaste område, en stadsdel med lummiga parker, härliga uteserveringar och trivsamma promenadstråk längs porlande Fyrisån. Följ ån söderut och du är snart framme vid Uppsalas hjärta - saluhallen och nationerna.

Ett stenkast från det egna huset hittar du Fyrisskolan och åt andra hållet ligger Polishuset.

Service

I Luthagen finns allt det du behöver för ett bekvämt vardagsliv eller för att sätta lite extra guldkant på tillvaron. Med ett generöst utbud av cafeer, kvarterskrogar, butiker, mataffaffärer, gym, bagerier, frisöker, skolor och mycket mer, lär du inte sakna något. Om du inte vill, behöver du knappt lämna kvarteret.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse