Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Normann

Lgh 78, 2 rok, 62 kvm

Norra Luthagen, Uppsala
Rymlig hörnlägenhet med utgång till en stor härlig uteplats om 10 kvm som vätter mot den trevliga innergården. Gott om förvaring i skjutdörrsgarder.
Här hittar du lägenheter för livets alla faser; när du flyttar hemifrån eller kanske ihop för första gången, när du behöver plats för barnen eller när du kort och gott tröttnat på villalivet. Här bor du nybyggt, bekvämt och i mycket bra läge - nära både service, kommunikationer och Fyrisån.

Beskrivning av bostaden

Entré/hall

Entréhallen har klinkergolv och ytterdörren är en säkerhetsdörr. I hallen finns gott om förvaring i skjutdörrsgarderob som utrustas med hylla, klädstång samt en smart lösning för källsortering. Generös takhöjd på 2,85m.

Kök/vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en härlig uteplats om 10 kvm som vätter mot den trevliga innergården. Generös takhöjd på 2,85m. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys, städskåp samt ugn och miko i högskåp. Köksinredningen kommer från Vedum med fullutdragslådor med dämpning som standard, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp.

Badrum

Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför.

Sovrum

Sovrummet har en skjutdörrsgarderob som utrustas med hylla, klädstång och linnedel. Generös takhöjd på 2,85m.

Jenny Olofsson
Kontakt
Jenny Olofsson
Mäklare, Mäklarhuset
Såld
Pris2.450.000 kr
Avgift3.193 kr/mån
Antal rum2 rum och kök
Boarea62 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer78
GatuadressFyrisvallsgatan 18 B
InflyttningPrel 2023/2024

Bilder

Mer info

Kontakt

Jenny Olofsson

Jenny Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

AnnaSara Sundqvist Wolf

AnnaSara Sundqvist Wolf Mäklare, Mäklarhuset

Välkommen på visning

08 december 2022

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

15 december 2022

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Brf Normann ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området har ett lugnt och trivsamt läge med närhet till både centrum och service, men också till grönområden och den vackra Fyrisån.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet.