Perrongen, Blåsut

HSB bygger vidare i Blåsut

HSB brf Perrongen består av 152 välplanerade 1 – 5:or med balkong eller uteplats mot en grön innergård. Under gården byggs det ett garage. Med T-banestationen Blåsut bara ett stenkast bort är du i innerstaden på bara några minuter .

Här bor man alldeles utanför stan, nära Globen och dess köpcentrum samt Gullmarsplan med många kommunikationer: Tunnelbana, tvärbana och allehanda busslinjer.

Österut finns närheten till Nackareservatet och Hellasgården och inte heller Hammarbybacken ligger långt borta för skidälskaren. Med andra ord så det är många intressen och inriktningar som kan infrias med detta boende.

Ladda ner

15 april 2013

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Kortfakta

Status:
Slutsåld
1 110 bosparpoäng hade den som först fick välja lägenhet i detta projekt. Nu krävs inga poäng.
Inflyttning:

Preliminära inflyttningar från kvartal 4, 2013 i olika etapper

Arkitekt:
Engstrand & Speek

Området

Att säga att Blåsut ligger bra till är knappast någon överdrift. Det är nära till Stockholms innerstad, på ett par minuter med tunnelbanan är man mitt inne i stan.

Mer om området

Kontakt

Lisbeth Yttergren, HSB Bostad AB
Direkt: work 010-442 02 73

Kontakt

HSB Bostad, Försäljningsavdelningen
Direkt: work 010-442 02 10

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor