Nyhetsbrev för Brf Barrträdet September 2023

12 oktober 2023

Tänk så fort sommaren gick, hösten har kommit och så har ett nytt år startat för styrelsen och alla medlemmar. Efter vårt första styrelsemöte vill vi meddela ett par saker. Vi hoppas att någon av er som bor i port 31 och 35 skulle kunna tänka er att vara trappvärd, vi saknar en sådan i dessa portar så vill flagga för behovet här.

Vi tänker också se över arbetet med våra grönområden och vad som ska ligga på Nacka drift och skötsel, så trädgårdsgruppen kommer att bli än mer viktig, vill du vara med? Skicka en intresseanmälan till info@barrtradet.se så blir du kontaktad

Styrelsen har tagit beslut på att icke utnyttjad bokning av vårat ”hotellrum” kommer att debiteras fullt ut om ingen avbokning skett senast 24 h före tänkt bokning. Start 1 oktober. Detta för att det vid ett flertal tillfällen varit bokat och inte utnyttjat vilket ju har stoppat andra medlemmar från att kunna boka.

En sista påminnelse både här och i era brevlådor att hämta ut er cykel innan 31 oktober. Efter vår städning förra året är det fortsatt ett antal cyklar utan ägare.

Styrelsen Brf Barrträdet