Bytet av garageportarna är klart

29 november 2019 Nu har garagen fått nya fina garageportar som är lätta att öppna och stänga. Observera att alla lås i alla garagelängor har fått nya lås.

Garageportarna i länga 1, 2 och 4
De nya garageportarna är nu på plats i länga 1, 2 och 4. ALLA lås är bytta, även de som inte har fått nya garageportar (även de garage som har brunnit). För att underlätta när du ska stänga porten ska du börja med att dra den rakt utåt, sedan faller den lätt ner och stänger sig med ett  klick. Kolla med handtaget att porten är låst.

Som avslutning kommer senare en täckplåt att monteras på varje sida av garagestolparna. Bilarna behöver inte flyttas.

 

Garageportarna i länga 3 (garageportarna 33 - 59)
I länga 3 påbörjas byte av alla lås v. 49, den 2 - 6 december. Kom ihåg att hämta ut dina nycklar om du inte redan gjort det, på expeditionen tisdagar kl. 18.30 - 19.30.

Man kommer även starta arbetet med att fästa en stålskena mot marken runt garagestolparnas fot, så de står stadigare fäst mot marken.

Du behöver inte flytta bilen vid dessa arbeten, utan den kan stå kvar i garaget.

Vid genomgång av samtliga garage i länga 3, har noterats att en del justeringar av några enskilda portar behöver göras. De är svåra att öppna och stänga. Om din bil då behöver flyttas blir du kontaktad i förväg.