Uppdatering: ComHems kanaler tänds igen

26 december 2019 Nyhetsutskick från ComHem.

Nu tänds TV4, Sjuan, TV12 och C More för Com Hems kunder

Uppdatering 2019-12-22 

Com Hem och TV4 har under lördag 21 december arbetat med att slutföra grundavtalet gällande TV4 samt ett antal ytterligare kanaler. Detta innebär att vi åter börjat distribuera TV4 i det grundutbud som levereras via er fastighetsägare sent på lördagskvällen den 21 december. Detsamma gäller för Sjuan och TV12 för de kunder som tidigare hade dessa kanaler i sitt utbud.

Överenskommelsen omfattar i nuläget inte alla TV4:s kanaler och de av era boende som abonnerar på individuella betal-tv tjänster som påverkas kommer att få information om detta separat.

”Det är ett stort framsteg att vi nu har säkrat rättigheter för de kanaler som vi vet att våra kunder uppskattar mest. Vi har fortfarande delar kvar att förhandla med TV4, men med ett grundavtal på plats för det mest populära kanalutbudet kan vi nu slutföra diskussionerna utan att tittarna drabbas i lika stor utsträckning. Jag beklagar återigen hur de har påverkats den senaste veckan, och ser verkligen fram emot att nu kunna tända upp TV4 igen under söndagen,” säger Anders Nilsson, vd på Tele2-koncernen.

Vi kommer fortsätta att uppdatera informationen under www.comhem.se/aktuellt och där finns även en länk till aktuella frågor och svar.

Jag vill passa på att tacka alla er som hjälpt till att vidarebefordra information och svara på frågor från era boende. Självklart beklagar vi hur ni och era boende påverkats men ser nu fram emot en jul med många av TV4:s kanaler åter på plats i utbudet.


Med vänliga hälsningar,
Stefan Trampus
Chef Fastighetsaffärer Com Hem