Uppdatering Trädgårdsgruppen

15 juni 2018 Bristande engagemang på trädgårdsdagen

Hej alla medlemmar!

 

Trädgårdsdagarna var ett sätt för föreningen att spara pengar åt oss alla samt hålla kostnaderna nere genom att vi själva tillsammans utför arbete i vår trädgård som annars genererar en hel del  kostnader för föreningen och därmed även påverkar våra avgifter.

 

Dessa dagar har organiserats av trädgårdsgruppen på uppdrag av styrelsen. Tanken har varit att vi medlemmar tillsammans skulle bidra med en gemensam insats, lära känna våra grannar och ha en trevlig stund tillsammans. 

 

På grund av bristande engagemang vid de senaste tillfällena, vilket har lett till att vi i trädgårdsgruppen har genomfört städningen själva, kommer vi fortsättningsvis anlita externa entreprenörer.

 

Vi i trädgårdgruppen kommer i framtiden att fokusera och organisera pallkrageprojektet som är individbaserat där varje medlem själv ansvarar  för sin egen odling och pallkrage. 

 

Vi kommer även fortsättningsvis ansvara för kontakten med vår trädgårdsentreprenör och i samråd med styrelsen ta beslut om inköp av växter till krukor, blomrabatter och andra åtgärder som behöver göras i vår fantastiska trädgård.

 

Med vänlig hälsning

Trädgårdsgruppen