Nyhetsbrev april

19 april 2024

Asfaltering
Vi har tidigare informerat om att vi ska asfaltera om alla idag asfalterade ytor. Nu när vi kommit längre i projektet vet vi att arbetet kommer att dra igång redan i maj månad. Målet är att arbetet ska vara färdigt vecka 30, i slutet av juli. Arbetet kommer att påverka tillgången till parkeringsplatser och portar. Vi återkommer så snart som möjligt med mer information i portarna och mer detaljer kring hur parkeringsplatserna påverkas. Entreprenören heter ABTOT och redan nu har vi kunnat skymta representanter som varit ute på tomten och undersökt förutsättningarna i detalj.

 

Skyddsrum
Arbetet i skyddsrummen har stått på paus då en del skräddarsydda delar har varit tvungna att konstrueras för den sista etappen. Arbetet tar snart fart igen. Det som sker i sista etappen är att vi lagar delar av den betonginneslutningen som skyddsrummet utgör. Det innebär att vi kommer att göra ett par mindre jobb i varje skyddsrum där vi gjuter nya skikt av betong på vissa platser. Påverkan på tillgång i skyddsrum informerar vi om på dörrar till skyddsrummen.

 

Stämman
Den 14 maj klockan 18.00 äger stämman rum. En formell kallelse har anslagits i portarna.

 

Föreningslokalen
Vår lokal på bottenvåningen i port 114 har fixats upp med ny färg, nytt material till köket och annat. Arbetet fortsätter successivt, men föreningslokalen är återigen redo att bokas.

 

Öppet hus
På eftermiddagen söndagen den 5 maj klockan 13.00 – 14.00 kommer vi att hålla ett öppet hus. Ett tillfälle där vi samlas för att träffa grannar, prata med styrelsen, visa upp våra lokaler och att prata inför stämman.