Installation av laddstolpar

05 april 2024 Installation av laddplatser påbörjas med start 22 april och påverkade är parkeringsplatserna nr 8001-8016 dvs raden närmast föreningslokalen. Läs mer nedan om vad som händer och hur Du berörs.
Laddstolpar start 22/4

Berörda platser

De parkeringar som berörs är platserna nedanför tvättstugan mot föreningslokalen med nr 8001-8016 (8015 finns inte) där det idag finns motorvärmarplatser.

Ni som har parkeringsplatser på dessa platser kommer att påverkas genom byte till annan parkeringsplats då medlem med el-/hybridbil önskar laddplats. Styrelsen kommer att administrera bytena då det är aktuellt.

Arbetet starat måndag 22 april

Arbetet med att installera laddboxarna kommer att påbörjas måndag 22 april och beräknas vara klart inom ca 10 dagar. Arbetstiderna för utförandet är mellan 07-16.

  • Under perioden för installation blir det störningar på parkeringsområdet
  • Ni som använder bilen dagligen och är borta mellan 07-16 kan ställa bilen på er p-plats som vanligt
  • Ni som har oregelbundna vanor behöver flytta bilen till annan plats. Vi återkommer med information om vilka p-platser som kan användas alt gården.

Kö till en laddplats

Det kommer att bli möjligt att ställa sig kö för dessa laddplatser genom att logga in på MittHSB -> Mina sidor -> Min bostad, klicka på "Mina köer" och välj ”P-plats laddplats” och klicka på "Anmäl till kö".

Kö-administartion

Styrelsen kommer initialt att administrera denna kö och de som redan har p-plats kommer att prioriteras, byten kommer att ske mellan p-platser.

För er som idag står i kö för parkeringsplats och vill ha laddplats behöver lägga till val ”P-plats laddplats”, ni behåller kötiden.