Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice i Stockholm

Med fastighetsservice från HSB Stockholm håller ni er fastighet i toppskick genom regelbunden tillsyn och omsorg. Vi kan göra ännu större skillnad med mer avancerade tjänster som inte bara underhåller fastigheten, utan även höjer värdet på den.
mainimage

En välskött fastighet är både trygg och trivsam. På HSB Stockholm har vi kompetenta servicetekniker med lång och bred erfarenhet av fastigheter, vilket gör att vi kan utföra arbetet såväl snabbt som effektivt.

Vi har dessutom all kompetens samlad under ett och samma tak. Allt från vanlig fastighetsskötsel, snickare, rörmokare och elektriker till andra specialkompetenser som tvättstugespecialister och drifttekniker.

Med lokalkontor över hela Stockholm finns vi alltid nära. Och skulle olyckan vara framme efter kontorstid har vi en jouravdelning som snabbt kan rycka ut och hjälpa er med akuta ärenden som exempelvis värmeproblem eller läckage. Vi har även experter som kan hjälpa till med allt inom sanering.

Vill du veta mer om hur HSB Stockholm kan hjälpa er med fastighetsservice?

Oavsett om du behöver hjälp med service av tvättstugan eller råd kring hantverkstjänster, så hjälper vi dig med en lösning som passar för din förening.

Tjänster inom fastighetsservice

fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Se till att fastigheten är säker och allt fungerar som det ska.

Läs mer
Sanering

Sanering

Effektiv borttagning av klotter m.m.

Läs mer
tvättstugeservice

Service tvättstuga

Förläng livslängden på era tvättmaskiner.

Läs mer
snickare rörmokare

Hantverkstjänster och specialister

Snickare, rörmokare, elektriker och andra specialisttjänster.

Läs mer