Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Förvalta eller förvandla er innergård och utemiljö

En omhändertagen och välplanerad innergård höjer inte bara boendemiljön – det höjer också värdet på fastigheten. Vi hjälper er att lyfta utemiljön till en helt ny nivå.
mainimage

Med en lång historia av att ta hand om små innergårdar till utemiljöer med vidsträckta ytor vet vi att varje område har olika behov och förutsättningar. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Från att plantera växter och beskära träd, till att anlägga nya utemiljöer som förbättrar både funktionen och upplevelsen för alla som vistas där.

Våra engagerade medarbetare erbjuder all sorts kompetens. Från trädgårdsmästare och trädgårdsformgivare till projektledare och certifierade lekplatsbesiktningsmän. 

Vill du veta mer om hur er bostadsrättsförening kan få en vacker, trivsam och trygg utemiljö?

Du har väl inte missat HSB Stockholms talkshow som handlar om utemiljön i en brf? Där får du följa med våra utemiljöexperter Gunilla Lundh och Kristin Englund genom utemiljöns tre "rum" och få tips om alltifrån växtval till planering - oavsett om du är boende i en bostadsrättsförening, sitter i styrelsen eller håller i föreningens utemiljögrupp.

Vad kan vi göra för er utemiljö?

belysning

Belysning i utemiljö

Trygg och trivsam utemiljö med rätt belysning.

dränering

Dränering

Ha ert på det torra med fuktutredning och dränering.

hållbar utemiljö

Hållbart ekosystem

Växter som gör luften renare, bullerdämpande buskar och andra åtgärder som skapar en bättre och mer hållbar utemiljö.

lekplatsbesiktning

Lekplats

Skapa en säker lekplats för barnen eller se till att er gamla uppfyller gällande krav.

projekt

Projekt i utemiljö

Projekt från start till mål.

snöskottning

Snöskottning och halkbekämpning

Gör er utemiljö så trivsam och trygg som möjligt även under vintermånaderna.

trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign

Tillsammans med våra trädgårdsformgivare ritar ni upp den innergård eller utemiljö ni önskar, med de funktioner som behövs.

trädfällning

Trädvård och fällning

Besiktning, inventering, plantering, beskärning, fällning, stubbfräsning, avancerade fällningar och beskärningar på svårtillgängliga platser.

upphandling

Upphandling utemiljö

Få hjälp med upphandling och förfrågningsunderlag.