Konjaksskutan , Haninge

Nya lägenheter centralt i Haninge

Brf Konjaksskutan är den 3:e etappen som byggs och ligger nära Haninge centrum. Det blir 82 ljusa lägenheter med olika planlösningar i storlekarna 1-4 rum och kök. Föreningen består av två huskroppar på mellan fem och sex våningar. I bottenplan planeras för några butikslokaler. Under innergården och i direkt anslutning till trapphusen finns det garage.

Området  byggs som stadskvarter som ger en småstadskänsla. En genomgående gata med trädallé blir centralt i området. Runt ett mindre torg blir det trädplanteringar och här ges det möjlighet för en torghandel att växa fram.

Från brf Konjaksskutan är det drygt 500 meter till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på ca 25 minuter eller Nynäshamn på ca 35 min. Det finns tolv busslinjer som trafikerar kommunen och grannkommuner.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Ladda ner

15 april 2013

Husen

19 juni 2011

Lägenheterna

19 juni 2011

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Sänkta avgifter!

Tack vare fördelaktigt ränteläge har HSB brf Konjaksskutan nu kunnat binda sina lån till lägre räntor än vad som förutspåddes i kalkylen. Av den anledningen har styrelsen beslutat att göra en avgiftssänkning från i genomsnitt 720 kr/kvm till 665 kr/kvm.

Kortfakta

Status:
Slutsåld
612 bosparpoäng hade den som först fick välja lägenhet i detta projekt. Nu krävs inga poäng.
Inflyttning:

Inflyttat

Adress:
Arkens Väg
Arkitekt:
Rits Arkitekter AB

Området

Haninge kommun, med drygt 70 000 invånare ligger strax söder om Stockholm. Mitt i Haninge ligger centralorten Handen.

Mer om området

Kontakt

Lisbeth Yttergren, HSB Bostad
Direkt: work 010-442 02 73
Växel: 010-442 02 10
Mobil: cell 073-380 25 82

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor