Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tidningen HSB Uppdraget och digitala nyhetsbrev

Tidningen HSB Uppdraget är en av många smarta medlemsförmåner. Innehållet är speciellt utformat för dig som har ett styrelseuppdrag i din bostadsrättsförening. Välkommen att ta del av guider, tips och informationsartiklar om bostadsjuridik, styrelsearbete, energifrågor och mycket mer. Dessutom får du varje månad ett digitalt nyhetsbrev med aktuell information.

HSB Uppdraget är en uppskattad förmån för bostadsrättsföreningars styrelser i hela landet. Tidningen kommer ut fyra gånger per år. Logga in för att läsa och prenumerera på tidningen digitalt och titta i arkivet med tidigare nummer. 

Har din bostadsrättsförening gjort något som andra kan dra nytta av? Vill du att vi belyser någon särskilt angelägen fråga? Varm välkommen med tips och idéer till uppdraget@hsb.se.

Digitala nyhetsbrev till styrelsen

En gång i månaden får alla styrelseledamöter som registrerat sin e-postadress i Mitt HSB ett utskick med aktuell information. Det innehåller både kortare notiser och längre texter om det som är på agendan för bostadsrättsföreningar för tillfället.

Allt ifrån stora ämnen som ränteläget för lånen och hur man ska tänka inför större renoveringsprojekt, till hjälp i konkreta frågor som hur man löser gårdsstädningen eller vad som gäller juridiskt för nyckelbrickor och lagring av personuppgifter.

För dig som vill annonsera i HSB Uppdraget

Annonsera för cirka 40 000 styrelseledamöter med fokus på boendet. 

Tidningen HSB Uppdraget når ut till styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar och anställda inom hela HSB. Kontakta Cape Media om du är intresserad av att synas i en av de bästa kanalerna för denna målgrupp.