Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Sydost!

Vi är din regionala HSB-förening i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län. Vi arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning.
Sovrum med elgittar och skrivbord

Vinn ett bosparande värt 100 000 kronor

HSB fyller 100 år och det firar vi med en tävling som tar dig närmare ditt drömboende.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Bli HSB-ledamot!

Är du en problemlösare? Gillar du att tänka nytt? Är du engagerad? Eller vill du skaffa dig nya meriter? Kan du svara ja på en av dessa frågor tycker vi att du ska bli HSB-ledamot i en brf­styrelse. Att sitta med i styrelsen i en bostadsrättsförening är ett givande och meriterande uppdrag. Läs mer om det givande uppdraget »

Fira 100 år med oss!

I år fyller HSB 100 år och det ska vi självklart fira i hela HSB Sydost. Planeringen pågår för fullt och vi uppdaterar löpande under året med mer detaljer - Håll ögonen öppna och välkommen att fira med oss.

Nyproducerade, klimatsmarta hyresrätter

Välkommen till Blåportshöjden! Det moderna boendet i Karlskrona med fantastisk utsikt mot havet och med närhet till Karlskrona centrum. Här erbjuder vi 57 klimatsmarta och nyproducerade lägenheter med hög kvalitet och varierade storlekar. 1 rok till 4 rok där samtliga lägenheter har balkong. Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse »

Vi bygger för våra medlemmar

Vi är inte riktigt som andra byggbolag. Faktum är att vi inte alls är ett byggbolag, utan en medlemsorganisation med 600 000 medlemmar. Andra bygger, säljer och försvinner. HSB stannar kvar »

Frågor & svar

Undrar du över något? Läs gärna igenom svar på vanligt förekommande frågor här. »

Kompetent fastighetsförvaltning

Där det behövs. När det behövs. Efter 90 år i branschen kan vi garantera hög kvalité på våra tjänster, kunskap och service. »

Ung och engagerad

Nätverket riktar sig till dig under 35 år som är intresserad av att utveckla ditt styrelsearbete, arbetsliv eller privatliv. Inom nätverket bjuder vi in till nätverksträffar, föreläsningar och workshops som inspirerar och engagerar! »

Nyheter från HSB Sydost

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter