Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bokunskap

Med över 90 års erfarenhet inom boendesektorn vågar vi säga att vi kan det mesta inom området. Under Bokunskap samlar vi kunskapsartiklar, frågor- och expertsvar och annan matnyttig läsning som vi vet berör och engagerar våra medlemmar.
Kompisar dukar matbord

I menyn till vänster hittar du de olika ämnesområdena. Bland annat finns det material som kan vara till hjälp i din roll som förtroendevald i en brf-styrelse, kunskapsartiklar inom juridik och expertsvar på vanliga frågor inom området. Du finner också inspiration och praktiska tips som berör ditt hem både utomhus som inomhus, artiklar om miljö och energi och handfasta tips om hur det är att bo i bostadsrätt och hyresrätt.