Fyrisvallen , Uppsala

Fyrisvallen är ett av Uppsalas bästa lägen. I utkanten av stadskärnan, med gröna promenadstråk och Fyrisån vid husknuten, bygger vi just nu 102 lägenheter. Här bor du som krattat klart i trädgården, vill ha tid för utflykter och samtidigt trivs med närheten till kultur och myllrande shopping.

Noga utvalt

Inredningen i Fyrisvallen är noga utvalt och garanterar modern design, funktion och långsiktighet. Material och produkter är valda för att vara smakfulla och tidlös och hålla hög kvalitet.

I Fyrisvallen får alla lägenheterna ekparkett golv och målade väggar, kakel och klinker i badrum och wc. I köket blir det släta lackade luckor, kakel som stänkskydd och bänkskivan blir i grå laminat.
Badrummet inreds med handfat och kommod, duschhörna i glas, vägghängd toalett och elektrisk handdukstork.

Om du är ute i god tid, kan du göra ett antal kostnadsfria färg- och modellval till din nya bostad. I övrigt erbjuder HSB dig att göra olika val för en tillvalskostnad.

För mer information kontakta vår mäklare.

 

Kortfakta

Status:
Slutsåld
Inflyttning:

Hösten 2009 / våren 2010

Arkitekt:
Archus Arkitekter

Området

Fyrisvallen ligger vid Fyrisån och är omgärdat av gångstråk och cykelbanor samt gott om grönytor och parker. Samtidigt är det nära till Uppsalas stora utbud på shopping, restauranger och kulturliv.

Mer om området

Kontakt

AnnaSara Sundqvist Wolf, Mäklarhuset
Direkt: work 018-60 60 13

Kontakt

HSB Uppsala
Direkt: work 018-18 00 00

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor