Avgiften höjs med 20% från och med Januari 2024

27 november 2023

Föreningen höjer avgiften med 20% för att möta utmaningar med inflation och andra kostnadsökningar

Datum: 2024-01-01

Föreningen Brf Flintstenen meddelar er idag att de kommer att höja medlemsavgifterna med 20% från och med 1 Januari 2024. Denna höjning är ett svar på den pågående ekonomiska utmaningen som föreningen står inför till följd av inflation och andra kostnadsökningar.

Enligt föreningens styrelse har inflationen under de senaste åren påverkat föreningens ekonomi negativt. Kostnader för underhåll, reparationer, försäkringar och andra driftskostnader har ökat på grund av höjda priser på material och tjänster. För att kunna upprätthålla föreningens standard och kvalitet på de tillhandahållna tjänsterna beslutade styrelsen att höja avgifterna.

Genom att höja avgiften kan föreningen fortsätta att erbjuda en hög standard för sina medlemmar och undvika eventuell nedsättning av kvaliteten på tjänsterna som tillhandahålls.
Styrelsen betonar att denna åtgärd har vidtagits efter noggranna överväganden av föreningens ekonomiska situation och med beaktande av medlemmarnas bästa intresse.

Styrelsen värdesätter medlemmarnas stöd och förståelse i denna process och ser fram emot att fortsätta upprätthålla en hög standard för föreningen och dess medlemmar.

För ytterligare information, vänligen kontakta någon av oss i föreningen.


Till nyhetslistan