Stämma 2024

18 mars 2024

HSB bostadsrättsförening Brf Hamnen 402 kallar härmed samtliga medlemmar till ordinarie föreningsstämma.

När: Måndagen 22 april 2024. Fika från 18:30 och stämman startar 19:00.
Plats: Arena Magasin, Sidenvävargatan 17, Uppsala

Se bifogade filer för mer detaljerad info. Det kommer att finnas ett antal tryckta exemplar av ÅR på Stämman men övriga dokument måste laddas ned alternativt kontaktas styrelsen på styrelsen@brfhamnen-uppsala.se för hjälp med utskrift. Lägg särskilt märke till dokument nr 7 som gäller förslag på justering och uppdatering av stadgarna.

Hej,

Det drar ihop sig till stämma som är bestämd att gå av stapeln 22 april 2024. Ytterligare information gällande stämman står att finna på föreningens hemsida. Önskar någon få det utskrivet går det bra att kontakta styrelsen på styrelsen@brfhamnen-uppsala.se.

Åtgärder efter 5-års besiktningen är på väg att avslutas men diskussionen gällande ventilation och garage kvarstår. Det är överenskommet att en ventilationshuv på taket ska byggas om för att se om det avhjälper matos som drar in i ett antal lägenheter.

Vi inväntar även all dokumentation som kommer att publiceras på föreningens hemsida. Efter förslag från ett flertal medlemmar har möjligheten att hyra övernattningsrummet ökats från två till tre dagar i följd, max en bokning per månad.

Ingen har väl missat att trafikspeglar har monterats vid in/utfarten till garaget samt vid nedfart i garage? Speglarna kommer att öka säkerheten vid in- och utfart för både gångtrafikanter och cyklister men också efter infart för att se om gående kommer från Industrigatan 23 och Eldkvarnsgatan 7 i garaget.

Som tidigare kommunicerats har styrelsen beslutat om inköp av grind på gården mot Östra Ågatan. Montage sker längre fram i vår då värmen kommer och marken blir lättare att arbete med. Styrelsen återkommer med exakt datum.

Efter den senaste installationen av laddboxar expanderades även WiFi-nätet i garaget. Det är primärt till för laddboxarna som har access dels till Zaptec molntjänst dels Infometric molntjänst som kopplar ihop respektive laddbox med korrekt lägenhet för avläsning av elförbrukning. Dagens bilar, framförallt elbilar, kräver löpande uppgraderingar och det går bra att koppla upp sig på Laddbox med lösenord Laddbox2021.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen Brf Hamnen


Till nyhetslistan