Information och en hälsning från styrelsen

05 december 2023

Det har varit en hel del arbete för styrelsen under hösten. Många ärenden och förändringar har skett. Riksbyggen har tagit över allt mer från HSB som förvaltare och vi kommer även att under 2024 fortsätta denna övergång. Nästa anhalt är den ekonomiska förvaltningen som ska flyttas över under årsskiftet. Det tar sin tid att utföra överlämningen av förvalningen där mycket information behöver gås igenom och överföras.

Styrelsen kommer att behöva föra över information till en ny hemsida och fylla på Riksbyggens portal med information (mitt riksbyggen portalen). Vi kommer att försöka använda oss mer av denna portal för att skicka ut viktig information till er medlemmar framöver med start nästa år. Mer information om det kommer att komma.

Vi har nu även låsbytet och passagesystem i rullning, cylindrarna är beställda. Riksbyggen och Certego som ska utföra låsbytet förbereder sig för arbetet i våra fastigheter. Mer information kommer ni att få ta del av under den närmaste tiden så håll koll på era brevlådor.

Och med det sagt så önskar hela styrelsen er alla medlemmar en riktigt God Jul och Gott nytt år!
Sofia
Emil
Oscar
Pär
Michael
Olov