Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning i Karlstad och övriga Värmland

Vi erbjuder fastighetsförvaltning i Karlstad och övriga Värmland. Fastighetsförvaltning innefattar förvaltning och underhåll av en fastighet och dess byggnader. Ibland utförs förvaltningen av fastighetsägaren själv och ibland anlitar fastighetsägaren en pålitlig partner - HSB Värmlands förvaltningstjänster är ett klokt sätt för fastighetsägare att sköta sina fastigheter. Det är ett långsiktigt samarbete med målet att det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att arbeta tillsammans med HSB Värmland.
mainimage

Vi är på plats där det behövs - när det behövs

HSB Värmlands fastighetsförvaltning finns alltid nära och det spelar ingen roll om ni är medlemmar eller inte. HSB Värmland har en kompetens som är unik i Sverige. Vårt erbjudande till brf sträcker sig från energitjänster, ekonomisk förvaltning till fastighetsservice och utemiljö. Vi är på plats där det behövs, när det behövs.

Hållbara bostadsrättsföreningar med trygg ekonomi

Vi hjälper er att skapa hemlängtan till ert boende. Med utgångspunkt i er underhållsplan, era nyckeltal, er energideklaration med mera, hjälper vi er att utveckla och driva långsiktigt hållbara bostadsrättsföreningar med en trygg ekonomi.

Genom inhämtad kunskap från den dagliga skötseln gör vi analyser som hjälper er att planera och genomföra underhåll och investeringar som får era
fastigheter att växa i värde. Värdet kan mätas på många sätt, i pengar förstås, men också i komfort, livskvalitet och vetskapen om att ens boende inte lämnar för stort avtryck på vår miljö.

Flexibla avtal

Vi vet av erfarenhet att behov och önskemål ändras över tid. Därför behöver ni aldrig säga upp ett avtal hos oss för att få till en förändring. Vi har flexibla avtal som går att omförhandla under kontraktstiden.

I Värmland erbjuder vi fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela 12 kommuner: Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Munkfors, Hagfors, Grums, Säffle, Arvika, Årjäng, Sunne och Torsby.

Hur kan vi hjälpa er?

Fastighetsförvaltare

Din trygghet i styrelsearbetet

Stambyte

Vi hjälper er - från utredning till besiktning

Fastighetsservice

Trygga lösningar för din brf

Energitjänster

Smart både för miljön och plånboken

Fastighetsförvalting

Här får du en överblick över alla våra förvaltningstjänster!

Fastighetsskötsel

Trygg fastighetsskötsel varje dag året om

Ekonomisk förvaltning

Få full koll på papper, pengar och underhåll

Kontakt- och offertförfrågan

Boka ett möte eller be om en offert.