Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ekonomisk förvaltning i din bostadsrättsförening

För att en bostadsrättsförenings styrelse skall fungera bra krävs kunskap och full koll på papper, pengar och underhåll. Vi har en mängd administrativa tjänster som underlättar arbetet för er förening och vi finns och verkar i Karlstad och övriga Värmland. Med HSB Värmland får ni en partner som ger er koll på alla delar i ekonomin och ser den stora bilden i det långa loppet. Vi anpassar oss efter era behov och skräddarsyr därför våra tjänster för att ni alltid ska bli nöjda. Du kan själv välja om du vill köpa hela paketlösningar eller enstaka tjänster.
mainimage

Lång erfarenhet och bred kompetens

Ordning och reda i föreningens ekonomi är grunden för en bra verksamhet. När du väljer ekonomisk förvaltning hos HSB Värmland kan du känna dig helt trygg tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens. Vi sköter ekonomin med löpande redovisning och bokslut. Vi hjälper er också att planera för framtida underhållsbehov och investeringar. 

Med ekonomisk förvaltning får ni en personlig ekonom

Hos oss får ni alla digitala verktyg som behövs för att ni smidigt ska kunna sköta styrelsearbetet när och var ni vill, men ni får också en personlig ekonom att ringa när ni behöver.

Kontakta oss om ekonomisk förvaltning

Vi erbjuder ekonomisk förvaltning för brf i Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Munkfors, Hagfors, Grums, Säffle, Arvika, Årjäng, Sunne och Torsby.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Innehåll - ekonomi och administration

Budget

En välgjord budget är ett bra stöd både för att få den löpande ekonomin att fungera och för att kunna fatta kloka beslut om kommande behov och investeringar.

Bokföring, skatt och annan administration

Vi sköter den dagliga löpande ekonomin, som att betala fakturor, hantera hyror och avgifter, bokföring och skatteinbetalningar samt andra kontakter med myndigheter.

Bokslut och deklaration

När året är slut tar vi hand om både bokslut och deklaration.

Överlåtelser av bostadsrätter

Vi hanterar överlåtelser av bostadsrätter på ett korrekt och tryggt sätt för alla parter, såväl för föreningen, säljare och köpare.

Lånehantering

Rådgivning angående befintliga lån.

Tilläggstjänster - Ekonomisk förvaltning

Juridiska tjänster

Vi erbjuder både juridisk rådgivning och tjänster anpassade efter era behov.

Löneadministration

Hantering av löner, semester och pensioner

Kapitalplacering

Se till att det egna kapitalet placeras på ett klokt och tryggt sätt inför kommande behov och investeringar.Vi erbjuder både rådgivning och aktiv förvaltning av kapital.

Lånehantering

Vid upphandling av nya lån hjälper vi till med offertförfrågan och utvärdering.