Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel som ger trygghet

Fastighetsskötsel med HSB Värmland är ett tryggt samarbete. Överlåt den dagliga skötseln till våra kompetenta fastighetsskötare. Vi jobbar både utomhus och inomhus och genomför löpande underhåll av er fastighet. Går något sönder reparerar vi vid akuta situationer. Vi erbjuder våra tjänster i Karlstad och övriga Värmland.
mainimage

Trygg fastighetsskötsel varje dag - året om!

HSB Värmland ser till att er fastighet håller toppklass varje dag, året om. Vi klipper gräs, buskar och träd och håller era grönytor vackra under det varma halvåret. Samarbeta med oss så skottar vi snö och sandar de ytor ni vill ha fria från is och snö på vintern. Det ska vara tryggt och säkert att bo i er bostadsrättsförening och därför vill vi minimera risken att någon halkar och slår sig.

HSB Värmlands fastighetsskötare arbetar efter era önskemål

Håll era trappuppgångar fräscha genom att medarbetare från HSB Värmland städar era trappuppgångar. Vill ni ha andra utrymmen städade ordnar vi det efter era önskemål. Här kan du läsa mer om våra skötselplaner för fastighetens utemiljö.

Kontakta oss om fastighetsskötsel

Vi erbjuder fastighetsskötsel för brf i Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Munkfors, Hagfors, Grums, Säffle, Arvika, Årjäng, Sunne och Torsby.

Vill du veta mer om fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Vad behöver ni hjälp med?

Fastighetsskötsel

Vi jobbar både utomhus och inomhus. Överlåt den dagliga skötseln till oss.

Felanmälan och Fastighetsjour

Krångel & strul i huset? Vi har felanmälan dygnet runt - året runt!

Skötselplan

Skötselplan

Med en tydlig skötselplan och omsorg blir utemiljön trivsammare.

Trädvådsplan

Trädvårdsplan

Välvårdade träd ökar trivseln och ger ett mervärde till utemiljön.