Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Utbildning

HSB Norra Götaland erbjuder kvalificerade utbildningar främst för dig som är styrelseledamot i en bostadsrättsförening. Vi vill nämligen ge dig möjligheten att vidareutveckla dig, öka din kompetens både som styrelseledamot och som medlem. Genom att delta i våra utbildningar får du förutom ett attraktivt CV dessutom de verktyg och den kunskap du behöver för att nå de mål och resultat du strävar efter.

För den enskilde styrelseledamoten, som kanske är helt ny på sin post eller som har fått ett specifikt uppdrag av sin styrelse, ger våra utbildningar en trygg grund att stå på inför uppdraget. Den som är trygg i sin roll, är också trygg i dess genomförande och de boende i en bostadsrättsförening, med en utbildad och kompetent styrelse kan känna sig trygga med en klok och långsiktig förvaltning av bostadsrättsföreningen och dess angelägenheter.

Kurskatalogen för styrelseledamöter våren 2024.