Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vårt varumärke är vårt förtroende och värde

En bostadsrättsförening med HSBs sköld på sin fasad och HSB i sitt namn borgar för trygghet och långsiktighet. HSB är ett starkt varumärke som vi tillsammans både ska vårda och dra nytta av.

Det är viktigt att vi tillsammans vårdar vårt varumärke och fyller det med ett attraktivt innehåll så att det bär de värden vi i HSB-organisationen vill stå för. Rätt hanterat kan det höja värdet på er fastighet eller de enskilda medlemmarnas bostadsrätter.

Du vet väl att ni som HSB bostadsrättsförening har tillgång till en rad praktiska mallar för allt från trapphusanslag och brevmallar till powerpointmallar? Allt layoutat och klart för att era budskap ska symbolisera den trygghet och kvalitet som HSB borgar för. Besök gärna HSBs profilmanual för mallar och mer information om HSBs varumärke

HSBs profilbutik

HSBs profilbutik

HSBs egen profilbutik

Missa inte HSBs egen profilbutik, där du hittar en stor mängd produkter inom allt från trycksaker och skyltar till stilrena kläder och giveaways.

Förtroendevald i bostadsrätt? På Mitt HSB hittar du informationsmaterial och andra resurser som kan vara till hjälp.

Till butiken