Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemserbjudanden för er bostadsrättsförening

Tack vare våra samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer har brf-medlemmar i HSB alltid tillgång till förmånliga erbjudanden. I vänstermenyn hittar du våra medlemserbjudanden inom flera områden.

Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer vars varor och tjänster lever upp till våra hårt ställda krav. Ni hittar alla erbjudanden i Mitt HSB.

Med HSBs samarbetsavtal får ni som bostadsrättsförening bättre priser. Dessutom förenklar och effektiviserar avtalen era inköp av varor och tjänster. 

Kännetecknande för alla våra leverantörer är att de erbjuder bra priser och hög kvalitet på sina tjänster och varor. Genom leverantörsuppföljningar säkerställer vi att våra samarbetspartners respekterar vår uppförandekod och de minimikrav som HSB ställer inom affärsetik, hälsa och säkerhet, miljö och kvalitet. Vi gör en leverantörsbedömning innan avtal tecknas som bla innehåller ekonomi, miljö och kvalitets krav. 

Du hittar samarbetsavtalen i Mitt HSB

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av alla samarbetsavtal för HSB bostadsrättsföreningar.

Se alla samarbetsavtal

Aktuella erbjudanden

Flugger färg: 35% på utomhusfärg och träolja

Hos Flügger färg får din bostadsrättsförening 35 procent rabatt på Wood Text utomhusfärg och träolja till och med 31 augusti 2024.

Ebjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Som HSB-medlem har du alltid minst 20 procent rabatt på färg och spackel.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Presto: Brandskydd, skyddsrum och första hjälpen

Missa inte att nyttja HSBs nya samarbetsavtal med Presto som hjälper er bostadsrättsförening med lösningar mot brand och olycka.

Läs mer genom att logga in på Mitt HSB

HLR-Konsulten: Hyr hjärtstartare

HLR-Konsulten erbjuder bostadsrättsföreningar inom HSB förmånligt kampanjpris på hyra av hjärtstartaren Lifepak CR2. Utöver kampanjpriset erbjuds även förmånlig rabatt på HLR-utbildning med hjärtstartare om man beställer både hjärtstartare och utbildning samtidigt.

Logga in på Mitt HSB för att nyttja erbjudandet.

Man i skyddskläder brandisolerar undertak

Spraytec: Isolerande brandskydd

SprayTec har en unik, miljövänlig och kostnadseffektiv metod för att isolera tak och väggar. Den brandskyddande fibern sprayas upp direkt på avsedd yta med hjälp av ett vattenbaserat bindemedel.

Som bostadsrättsförening i HSB erbjuds ni att SprayTec, vid förfrågan om brandskyddsisolering, kostnadsfritt genomför platsbesök, förstudie och kostnadsuppskattning för åtgärd.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.