X

Upptäck vår fastighetsförvaltning

12 augusti 2021 HSB har förvaltat boenden åt miljontals människor i snart hundra år. Med den expertisen i ryggen skapar vi trygghet för våra kunder. Våra tjänster vänder sig till alla Sveriges bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.

Vår fastighetsförvaltning är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Vi erbjuder fastighetsförvaltning i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Härnösand, Ljusdal, Sandviken, Sollefteå, Sundsvall, Söderhamn, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund.

HSBs fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar är en enkel lösning på många problem. Det är ett prisvärt och tryggt erbjudande, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.

Vi kan hjälpa er med ekonomifastighetsskötsel, renoveringar, energitjänster och allt annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening. 

Vi anpassar fastighetsförvaltningen för att tillgodose olika föreningars behov, storlek och ambitionsnivå. Vi skräddarsyr ett förvaltningsupplägg anpassat efter just er förenings behov och önskemål. 


Stäng artikel