X

Dags att renovera eller byta ut era fönster?

30 augusti 2021 Regn, blåst och kraftiga temperaturväxlingar - ett fönster ska klara mycket och behöver ses över med jämna mellanrum. Renovering av fönster är oftast billigare än ett fönsterbyte och ger er möjlighet att bevara fastighetens ursprungliga utseende.
Dags att renovera eller byta ut era fönster?

Renovering av fönster är dessutom bättre för miljön då virket i äldre fönster ofta består av kådrikt kärnvirke som har en naturlig motståndskraft mot fukt och röta. Tar ni hand om era fönster på rätt sätt kan de hålla i över hundra år.

Ryds Glas hjälper er förening med allt från glasbyte till omkittning och kommer ut och besiktigar era fönster på plats. Det går även att uppgradera era fönster vid renovering, i allt från energi-, solskydds-, brandskydds-, säkerhets- till ljudisolerat glas.

HSB Södertörns samarbetspartner Ryds Glas är Sveriges ledande glasmästeri med glasmästerier över hela landet, bland annat i Norsborg, Haninge och Södertälje. De kan hjälpa er förening med allt som rör olika typer av glasarbeten. Utöver att laga trasiga fönster hjälper de till med allt från att installera specialglas, måttanpassade glaspartier till att bygga inglasade balkonger samt installation av specialglas för att bland annat sänka värmekostnader.

Vill ni veta mer och är intresserade av glasarbete till er förening?

Kontakta HSB Södertörn för rådgivning och projektledning för installation av Ryds glas tjänster.

Ryds-Glas-inglasad_balkong.jpgRyds-Glas-Glasvaggar-2.jpgRyds-Glas_Kitta-Fonster.jpg


Stäng artikel