X

HSB Sydost byter kontorslokal i Karlskrona

18 september 2020 Äntligen är det dags att slå upp portarna till vårt nya kontor i Karlskrona! På omtyckta Pantarholmen står nu HSB Garvaren med 67 bostadsrätter som blir klara under 2021, samt 47 hyresrättslägenheter med inflyttning 1 oktober. I fastigheten finns även HSB Sydosts nya lokalkontor.

Från och med den 21 september byter kontoret adress till Landsvägsgatan 17 A. Kontoret som ligger på bottenplan av byggnaden, kommer att ha aktivitetsbaserade arbetsplatser. Där inryms personal från samtliga affärsområden, allt från fastighetsservice till nyproduktion och ekonomi. På plats sitter även kundtjänsten inom HSB Sydost, som tar emot alla sorters frågor och ärenden från medlemmarna.

Kajsa Högelius, Affärsområdeschef för Nyproduktion på HSB Sydost, berättar;

– Vid planeringen av kontoret ville vi skapa ett flexibelt kontor. Ett kontor som skulle vara välkomnande för alla som kom dit, oavsett om man är besökare, någon HSB-anställd på annan ort eller någon som har Karlskrona som fast arbetsplats.

– Vi ville också att kontoret skulle erbjuda olika arbetsplatser för olika typer av arbetsuppgifter, eftersom arbetet många av oss har är väldigt varierande. Det planerades in vanliga arbetsplatser, tysta arbetsplatser, kreativa arbetsplatser och café-arbetsplatser, allt för att vi alla är olika och har olika behov vid olika tillfällen. Kontoret planerades också för att kännas välkomnande och trivsamt oavsett om det är många eller få på plats, samt att möjliggöra för oss att bli fler medarbetare utan att kontoret känns för litet, fortsätter hon.

Temat för kontorets inredning är Hemma i HSB och är tänkt att ge en hemmakänsla för både besökare och anställda. Inredningen går i olika nyanser av blått och gult för att kopplas samman med HSBs varumärke.

– Kontoret är inte helt klart varför det inte är möjligt att uppleva den färdiga känslan än, men jag har all förhoppning om att våra planer har gått i lås och att vi alla ska känna oss hemma hos oss den 21 september, avslutar Kajsa Högelius.

För att minska smittspridningen av Covid19 kommer kontoret endast att vara öppet för inbokade besök under hösten 2020.

 

Telefon – Kundtjänst
010 - 451 30 00

Öppettider:
Helgfria vardagar mån-tors 08.00–18.00, fre 08.00–16.00
Dag före helgdag 08.00–15.00
Röda dagar stängt

Adress till HSB Sydost kontor i Karlskrona (gäller från 21/9 - 2020)
HSB Sydost
Landsvägsgatan 17A
371 39 Karlskrona


Stäng artikel