X

HSB Landskrona tecknar nytt avtal med Landskrona BoIS

11 mars 2021 En del av HSB Landskronas långsiktiga hållbarhetsarbete handlar om att samarbeta med organisationer som är samhällsbyggare och främjar social utveckling. Nu förlänger den medlemsägda organisationen sitt sponsringsavtal med Landskrona BoIS.

En starkt bidragande orsak till det fortsatta partnerskapet är bland annat att Landskrona BoIS satsar på damfotbollen och gör den till en del av föreningens ordinarie verksamhet.  

–  Vi är stolta över att fortsätta vårt partnerskap. Fotbollen har en betydande del i gemenskapen i ett samhälle. HSB bygger bostäder för alla och det är självklart att våra sponsorpengar ska gå till både kvinnor och män, säger Mia Gustafson, marknads- och kommunikationschef.

Medlemsorganisationen har öronmärkt sponsorpengarna, så att hälften av pengarna går till damfotbollen och hälften till herrfotbollen. 

– Det är med stor glädje att vårt viktiga samarbete fortsätter. I många år har HSB varit en stark partner till BoIS. På senare år har samarbetet varit en betydande anledning till att vi nu står med en växande tjejverksamhet och ett damlag, säger Anders Lindfors, marknadsansvarig på Landskrona BoIS.

Avtalet löper ett år i taget.


Stäng artikel