X

Information ang besök och uppdrag

19 mars 2020 I rådande Coronatider så vill vi inom HSB MälarDalarna informera om att det kan förekomma driftstörningar i utförandet av de uppdrag vi har inom teknisk förvaltning.

Av omtanke till Er som kunder och medlemmar samt till våra medarbetare, har vi vidtagit följande åtgärder för att inte sprida Coronaviruset vidare mellan varandra, vilket vi hoppas ni har förståelse för.

Från och med idag, onsdag den 18 mars, utför vi i första hand akuta åtgärder i lägenheter som exempelvis vattenläckor, strömförsörjning och avloppsstopp med risk för översvämning.

Vi återkopplar givetvis till dig som felanmält även om arbeten inte kan utföras just nu.

Vid alla lägenhetsarbeten vidtar vi försiktighetsåtgärder och därför tar vi inte i hand. Vi håller avstånd från varandra men vi fortsätter att ta hand om varandra så mycket det bara går.

Vi rekommenderar även vår personal att kontakta kunden innan arbete utförs hos denne, och ställa frågan om personen/personerna som bor i lägenheten nyligen återvänt från något av länderna som just nu ses som riskområden för coronavirus eller om personen/personerna har symptom på luftvägsinfektion och/eller feber. Om så är fallet har vår medarbetare rätt att avboka besöket.

Vi har många äldre medlemmar och kunder som vi värdesätter högt. Därför hänvisar vi tills vidare all kundkontakt i första hand till telefon eller e-post när så är möjligt: 010-303 27 00, 07info@hsb.se.


Stäng artikel