X
Elin Einarsson framför sin 2:a på Finalgatan i Lund. Elin Einarsson framför sin 2:a på Finalgatan i Lund.

Inflyttning i hyresrätterna i Arenastaden i Lund

28 juni 2021 Idag flyttade de första hyresgästerna in i HSB Skånes nyproducerade lägenheter i kvarteret Målet i Lund. En av de första att få nyckeln till sin nya bostad var Elin Einarsson från Bara.
- Jag ser mest fram emot att få inreda min alldeles egna lägenhet, säger Elin efter att ha tagit emot nyckeln till sin nya hyresrätt.

Vänner, familjer och flyttfirmor kan idag ses bära in möbler och lådor i de två husen längst söderut i Arenastaden. Totalt är det 49 hyresrätter som har tillträde under veckan och spänningen bland de nya hyresgästerna är stor. En av de nya hyresgästerna är Elin, som nu flyttar hemifrån för första gången.

- Det ska bli så roligt, jag ser till och med fram emot att få gå och handla mat till bara mig själv, säger Elin med ett stort leende.

Elin har länge varit bosparare i HSB och sökte lägenheten i kv. Målet direkt efter studenten förra sommaren. Under året som gått har längtan efter att flytta hemifrån förstärkts, inte minst av att behöva vara hemma så mycket under pandemin. Planen är att börja studera i Lund efter jul, en anledning till att Elin sökte lägenhet just här.

Nu kan Elin äntligen inreda som hon vill och börja använda alla ”flytta-hemifrån-presenter” som hon fick i studentpresent i fjol.

 

"Jag ser mest fram emot att få inreda min alldeles egna lägenhet!"

Två anledningar till att Elin valde kv. Målet:

  • Nyproduktion - nytt och fräscht.
  • Läget - nära Stadsparken och Lunds centralstation.

Vill du veta mer om kv. Målet?

Kv. Målet är beläget i Arenastaden i Lund, alldeles intill Lunds stadspark. Det är även en Svanenmärkt och rökfri fastighet innehållandes 49 hyresrätter, allt från 1 till 4 rum och kök.


Stäng artikel