X

Brev om HSB Portalen

28 april 2017 Under maj månad kommer alla medlemmar, förtroendevalda och personer med förstahandskontrakt på hyresrätt i HSB Uppsala att få ett brev av oss. I brevet finns inloggningsuppgifter och information om HSB Portalen.

Medlemmar och boende i hyresrätt
HSB Portalen är en ny webbplats som ska underlätta för dig att utföra ärenden som har med ditt boende att göra.

Under rubriken Mina sidor hittar du uppgifter kring ditt boende, till exempel OCR-nummer om du har tappat bort din avi. Bor du i bostadsrätt hittar du lägenhetsnummer, andelstal, hur stor del av bostadsrätten du äger och pantnoteringar på din bostadsrätt. Bor du i hyresrätt hittar du ditt hyresavtal. Du kan även se vilka kontaktuppgifter vi har till dig. Det är viktigt att e-postadressen du anger i HSB Portalen är aktuell, annars kan du inte få ett nytt lösenord skickat till dig om du skulle glömma det.

Förtroendevalda
Du som förtroendevald kan logga in och ta del av information och funktioner som underlättar det dagliga arbetet för styrelsen i bostadsrättsföreningen. Tjänsten är ett samarbete mellan Upplands Boservice AB och moderbolaget HSB Uppsala. De föreningar som har tjänsterna webbinfo och webbfaktura når dessa via Portalen. Du kan även se styrelsesammansättning och kontaktuppgifter, dessa kan ni själva uppdatera om någon börjar eller slutar. Framöver kommer fler tjänster att kopplas till Portalen.


Stäng artikel