X

Modern tvättstuga med retro twist

22 december 2020 Myntet 8, en av de äldre fastigheterna i HSB Sundsfastigheters fastighetsbestånd, har fått en välbehövd renovering i bland annat källaren. Och nu har vi kunnat klippa bandet och inviga de nya tvättstugorna!

Under tisdagen inspekterade förvaltare Lennart Eckerholm de nya utrymmena tillsammans med projektledaren Jörgen Åkesson och kundvärden Henric Hagenborn.

– Det har blivit väldigt fint, och jag är väldigt stolt över hur vi tillsammans fått till det. Jag hoppas att de boende ska få glädje av de nya tvättstugorna lång tid framöver, säger Lennart.

Samtliga tvättutrymmen har målats och byggts om. Två tvättstugor med tillhörande torkrum, som bokas genom digitalt system, har fått helt nya moderna maskiner. Det gamla mangelrummet har gjorts om för att kunna ge lite sittyta, och en ny mangel har installerats.

myntetinvigning4.JPG

I mangelrummet sitter de gamla mangelstockarna uppsatta på väggen, som ett minne av den gamla trotjänaren. Här har också inretts med hållbara möbler gjorda av plast uppsamlad från havet.

En av de första boende att inspektera de nya tvättstugorna var Maj-Lis, som bott i fastigheten i nära 50 år.

– Jag är en helnöjd hyresgäst, jag tycker verkligen att ni lyckats. Till och med min mangel!


Stäng artikel