X

Välkommen ny hyresgäst

01 oktober 2021 Idag hälsar vi våra nya hyresgäster i kvarteret Kärnmakaren i Kristianstad välkomna till oss på HSB Skåne. Ytterligare 80 nya hyresrätter i Kristianstad ingår nu i HSB Skånes fastighetsbestånd.

Tisdagen 1 juni undertecknade HSB Skåne och ABK (AB Kristianstadsbyggen) ett avtal om en fastighetsaffär, vilken innebar att HSB Skåne köpte tre fastigheter, totalt 80 hyresrätter, på Vilan i Kristianstad. Idag går fastigheterna in i HSB Skånes fastighetsbestånd och vi hälsar våra nya hyresgäster välkomna till HSB Skåne.

Under eftermiddagen kommer HSB Skånes personal att vara på plats för att bjuda på fika och dela ut välkomstpresenter till de boende. 

Vid kontraktskrivning sade HSB Skånes vd Ann Irebo:
- Det är kul att vi har kunnat genomföra denna fastighetsaffär med ABK. Vårt samarbete på orten är både positivt och uppskattat och det är tre bra och välskötta fastigheter som vi nu förvärvar och tar in i vår fastighetsportfölj. 

Fastigheterna ligger på Gränsgatan 27-31, Borggatan 28-32 och Hagtornsvägen 3-9 i Kristianstad. Lägenheterna varierar från 1 rum och kök till 5 rum och kök och har en bostadsyta fördelad på 38-114 kvadratmeter. De tre fastigheterna är byggda mellan 1952 och 1969 och har fyra våningar vardera.


Stäng artikel