julhälsning från Styrelsen

07 december 2021

Information från styrelsen

Under 2021 har föreningen genomfört och påbörjat flertalet renoveringar och uppfräschningar i vår förening, bla takbyte på radhusen. Detta kommer fortgå under 2022 med radhuslänga 1.

Källsortering har påbörjat både vad gäller flerfamiljshusen och nere på Strandvägen. Tyvärr är det just nu brist på att få tag i kärl, varav det pausats nu vad gäller utökning av sopsortering i flerfamiljshusen. Men vi hoppas på att det kan slutföras inom snar framtid.

Under 2021 har vi även påbörjat trapphusmålning i höghusen.

2022 så kommer det ske en avgiftshöjning med 2 %, detta pga en höjning av kostnader för el och vatten.

Styrelsen håller fortsatt på att undersöka möjligheterna till att dra in fibernät Internet till våra lägenheter. Även möjligheten för laddstolpar till elbilar undersöks.

 

Ni får även passa på att sprida info till intresserade gällande följande:  BRF Norrängen i Huskvarna har en ledig lokal på 32 kvadratmeter. Lokalen består av 2 rum, hall och toalett. Ett litet pentry med diskho finns i ett av rummen. Lokalen är belägen i markplan på Hagstensgatan 12. Samtliga ytor, inklusive toalett är nyrenoverade. Hyra 3500 kr/månad. Lokalen lämpar sig bra för mindre företagsverksamhet/kontor med verksamhet dagtid. Hyrs inte ut som bostad. Välkommen med din intresseanmälan till brfnorrangen@gmail.com

På hemsidan finns det bilder på lokalen.

Slutligen vill vi önska er alla en riktigt God Jul och Ett Gott nytt år!

Expeditionen är stängd den 28/12 och den 4/1. Åter öppet den 11/1!

Ta hand om er! Mvh Styrelsen