Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi gör vardagen lite enklare

En enklare och bekvämare vardag - det är målet med HSBs hushållsnära tjänster för dig som behöver hjälp med det praktiska. Det kan handla om allt från städning och fönsterputsning till hantverkshjälp vid montage eller enklare reparationer. Det kan handla om löpande uppdrag eller hjälp vid enstaka tillfällen. Vi erbjuder hushållsnära tjänster i Jönköping och Borås.
mainimage

Kontakta oss

Vår ambition är att alltid utföra våra uppdrag på bästa sätt enligt den beställning vi är överens om. Hög kvalité och engagerade medarbetare ger nöjda kunder och vår kundnöjdhet ligger i topp enligt oberoende mätningar.

Du behöver inte vara medlem i HSB för att kunna ta del av vårt erbjudande. Så unna dig en hjälpande hand då och då. Vi vill helt enkelt göra vardagen lite enklare. 

Rutavdrag

Du kan göra avdrag för hushållsnära tjänster tack vare rutavdraget. Du betalar då bara halva arbetskostnaden inklusive moms. 

Läsa mer om vad som gäller och vad som ingår i rutavdraget på Skatteverkets hemsida.