Information från styrelsen april 2020

27 april 2020 Vi i styrelsen vill börja med ge ett stort tack till alla er som hade möjlighet att delta på städdagen. Ni har gjort ett fantastiskt arbete! Nedan följer också ett kort referat av punkter som tagits upp på styrelsemötena den 23 mars och 20 april 2020.
  • Arbetet med belysning av gångväg mellan gård 3 och 5 fortsätter. Samtal förs med olika leverantörer och kostnadsförslag är på väg in. Förhoppningsvis kan mer detaljerad information ges efter nästa styrelsemöte som äger rum den 19 maj.
  • Beträffande cykelgarage kan nämnas att plats vi arbetar med för närvarande är "sandupplaget" i anslutning till föreningens garage vid den stora komposten. Vi kommer att träffa en eventuell byggare av tak innan nästa styrelsemöte. Mer information lämnas efter nästa styrelsemöte den 19 maj.
  • I mitten av maj är det tänkt att komma igång med tvätt och målning av samtliga tak på föreningens huskroppar. Information kommer att lämnas till alla medlemmar i god tid innan start.
  • Mur/staket mot p-plats på gård 1 samt slipersmur. Arbete pågår med att inhämta kostnad och utförande. Mer information kommer efter styrelsemötet den 19 maj.