Information från styrelsen november 2021

22 november 2021 Nedan följer ett kort referat av ett urval ämnen som behandlades på styrelsemötet i november 2021

Sista dag att lämna in röstsedel inför stämman är tisdag 23 november. Inga frågor inför stämman har inkommit, och det finns därför inga svar att publicera i enlighet med lag 2020:198 §30. Om du har frågor går det förstås bra att ställa dem ännu (men då utan att svaret hanteras enligt nämnda lag). 

Planket vid infarten till Ankares väg (bakom AV1-AV3) kommer bytas ut eftersom en besiktning visar att bärande element är rötskadade. 

Likviditeten 2021-11-11 var 5,6 MSEK (-0,2 MSEK jämfört med september). 

Hösten har varit ganska mild hittills men snart är det vinter. I samband med detta vill vi informera boende om några saker att tänka på. Tack för hjälpen!

  • För att minska risken för skador och därmed undvika onödiga kostnader vill be alla att ta bort sina vattenslangar och samtliga kopplingar från utomhuskranarna innan köldgraderna sätter in på allvar. Detta gäller även s.k. ”självtömmande” kranar.
  • Vid behov av extra sand/flis vid halka så finns en låda med flis i anslutning till kompostupplaget. Här kan man hämta sand/flis för att komplettera vid behov.
  • Om man upptäcker skador i samband med snöröjningen i vinter, meddela styrelsen genom att skicka bild med beskrivning och tidpunkt via e-post så att vi kan ta upp detta med HSB

 Ovanstående information är också tillgänglig på föreningens hemsida, där du också hittar mycket annan information som rör föreningen. Exempelvis information om bredband, värmepannor, tvättstuga m.m. Länk till föreningens hemsida: Båtsmanstorpet (hsb.se)