Hultetnytt januari 2024

09 april 2024

Styrelsen önskar alla medlemmar i föreningen God fortsättning på det nya året

2023 var ett besvärligt år på många sätt med oro i omvärlden som påverkade såväl individer som föreningen ekonomiskt och också på andra sätt. Vi hoppas innerligt att läget stabiliseras under det nya året.

Årsstämman är planerad till den 29maj 2024.
Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast den 31 mars. Vi kommer att ha ett ”öppet medlemsmöte” den 13 mars

Vårstädningen är planerad till lördagen den 27 april
Kallelser och inbjudningar kommer.

Trapphusen en påminnelse
Tänk på att hålla trapphusen fria från föremål

Problem med garagedörrar
Det kan vara svårt att få upp garagedörrar vid snö och is som ligger framför dörren. Garagedörrarna är känsliga för hinder. Det är därför viktigt att hålla rent från snö och is. Salta gärna så blir det mindre arbete

Håll också din parkeringsplats fri från snö så att alla kan se nummer och plats.

Problem med att hålla ytterdörrar stängda
Styrelsen har vid ett flertal tillfällen tagit upp vikten av att hålla ytterdörrarna stängda. Detta för att hålla nere värmekostnader, undvika att få in skadedjur i fastigheten och också att undvika oinbjudna gäster. Många medlemmar har reagerat på att det står uppställda dörrar olika tider på dygnet. Styrelsen har därför beslutat att slumpvis prova med att sätta dörrlarm på ett antal dörrar. Detta görs någon gång under våren. Mer info kommer när det är aktuellt

Styrelsens arbete är i dagsläget inriktat på årsredovisningen. Verksamhetsberättelse, styrelsemöten, ekonomiska transaktioner är en del av arbetet som skall redovisas för HSBs ekonomiavdelning och Borevision.

Reliningen på Långåkern 39-41 går framåt som planerat. Arbetet avslutas snart och har gått bra hitintills. En utvärdering kommer att göras och vissa delar blir bra underlag för kommande relining på Långåkern 7-13.

Tanke från en småbarnsförälder
Under vintern samlas det stora högar av plogad snö. Den kan vara hårt packad och blandad med lös snö. Tänk på att inte låta barnen leka i snöhögarna utan tillsyn. Det finns alltid en risk för att snön rasar ner på barnen.