Felanmälan till HSB Göteborg

02 juni 2016 Brf Jaktmarken är medlem i HSB Göteborg. Detta innebär att alla medlemmar i föreningen kan felanmäla brister och fel till HSB Göteborg.

Detta gör man genom att ringa eller maila till HSB Göteborg. Telefonnummer till HSB Göteborg felanmälan är 010-442 24 24. Via HSB Göteborgs hemsida kan man felanmäla genom att fylla i ett formulär som sedan skickas till de. I formuläret ska man välja sin bostadsrättsförening som i vårt fall är Brf Jaktmarken. Klicka på felanmälan på HSB Göteborgs hemsida för att nå formuläret. Det finns också ett tredje alternativ som är felanmälan via HSB Portalen. Alla medlemmar kan skaffa en inloggning dit.

TÄNK PÅ att vissa brister och fel ansvar du som bostadsrättsinnehavare för. Vad föreningen respektive varje medlem ansvarar för finns reglerat i de stadgar vi har i föreningen. Är ni osäkra hör med någon i Styrelsen eller HSB Göteborg. Stadgarna har också delats ut och finns även här på hemsidan under fliken "Brf Jaktmarken" om ni vill läsa de själva.

För akuta fel utanför kontorstid ringer man Securitas på telefonnummer 010-470 55 98.

”Endast vid akuta fall kvällar, nätter och helger, t.ex. vid allvarliga vattenläckage eller annan allvarlig händelse som kräver omedelbar hjälp ringer man Securitas på telefon 010-470 55 98. Om möjligt ber vi dig ta kontakt med någon i styrelsen eller knacka på hos grannen för hjälp med bedömning av faran innan du ringer larmnumret.

Observera att missbruk av Securitas alarm kan medföra kostnader.”